Ce salariu avea Andreea Marin când prezenta "Surprize, surprize" la TVR 1. Chiar ea a dezvăluit: "Rămâneam fără bani de la o lună la alta"

23 septembrie 2020   News

La începutul lunii octombrie o să o revedem pe Andreea Marin la Televiziunea Română. Vedeta a semnat un nou contract, va avea o nouă emisiune. Să ne aducem aminte de debutul său la TVR 1, la emisiunea atât de urmărită de români, "Surprize, surprize". Cât câştiga pe atunci? 

„Surprize, surprize” a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sâmbata pe TVR 1, realizată de Andreea Marin. Show-ul cel mai popular la vremea respectivă a  avut 18 sezoane, 9 ani. A fost o muncă impresionantă depusă de o echipă mare, dar şi de Andreea Marin, cea care prezenta programul. 

Din păcate, în 2008, aceasta a renunţat, iar show-ul nu a mai fost difuzat. Dar nu este român să nu îşi amintească de "Surprize, surprize", de cazurile importante care erau aduse în prim plan. După mulţi ani, vedeta a mărturisit cât câştiga, dar şi cum a pornit aceasta aventură atât de urmărită:

"Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Eu am făcut matematică-fizică şi mai târziu informatică la facultatea din Iaşi. Părinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer.

Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (...) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune", a mărturisit acum ceva vreme Andreea Marin.

Se ştie că vedeta s-a retras de la emisiunea "Surprize, surprize", care a făcut-o celebră, în 2008. Plecarea de la TVR a fost pusă pe seama mariajului cu Ştefan Bănică Jr., dar de fapt aceasta a mărturisit că a renunţat pentru că era însărcinată cu Violeta.

Andreea Marin s-a întors la TVR, va prezenta emisiunea "Nu există nu se poate". Primele declaraţii

Vedeta a făcut dezvăluirea: "Televiziunea Naţională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am păşit în acest domeniu eram studentă la informatică şi habar nu aveam ce înseamna munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădeşte acum, cărămidă peste cărămidă, şi oamenii care au fost strâns legaţi de istoria televiziunii naţionale – din care ulterior au plecat mulţi dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. M-am gândit foarte bine: ştiu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care şi eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. Televiziunile care aveau dinainte astfel de formate ştiu bine prin câte greutăţi trec în aceasta perioadă şi e o doză de nesiguranţă a sănătăţii pe care e bine sa o eviţi, pentru un timp. Aşa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu ştiu că le iubesc şi le asociază cu persoana mea, îmbogăţite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoţii care să îi îmbogăţească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent. ", a spus Andreea Marin.

Foto: Facebook

Mai multe