Ce scumpă este fetiţa lui Kylie Jenner! Micuţa Stormi îi seamănă perfect mamei sale

7 martie 2018   News

Kylie, cea mai tânără mămică din marea familie Kardashian - Jenner este îndrăgostită până peste cap de fetiţa sa. După ce a ţinut sarcina ascunsă timp de 9 luni şi a uimit pe toată lumea cu vestea că a devenit mamă pentru prima oară pe 1 februarie, acum mezina Kylie nu se mai opreşte din distribuit fotografii cu micuţa sa, Stormi.

Micuţa a fost fotografiată în timp ce dormea.

Şi este de înţeles pentru că noul rol de mamă o face să fie entuziasmată, dar şi foarte protectoare cu fiica ei şi a iubitului Travis Scott. Stormi a devenit vedetă pe contul de Instagram al mamei sale, iar cele mai recente fotografii cu bebeluşul sunt adorabile.

Vedeta şi-a fotografia fiica cu ajutorul filtrelor de pe Snapchat, iar Stormi este pur şi simplu adorabilă. Fetiţa în vârstă de 1 lună şi câteva zile îi seamănă perfect mamei sale pe când era la aceeaşi vârstă, iar în cele două fotografii alăturate sunt greu de deosebit.

Stormi este o fetiţă norocoasă pentru că mama sa este una dintre cele mai bogate femei la doar 20 de ani. Fetiţa se bucură de o întreagă garderobă de designer, de o cameră amenajată după ultimele tendinţe şi de multă atenţie.

Foto: Instagram

Mai multe