Ce se întâmplă cu ea? O actriţă de la Hollywood cântăreşte doar 44 de kg!

29 noiembrie 2017   News

O ia pe urmele Angelinei Jolie! În vârstă de 31 de ani, actriţa pe care o ştim din serialului ”Orange is the new black” şi din filmul „Resident Evil”, a ajuns să cântărească nu mai mult de 44 de kilograme. Silueta ei i-a îngrijorat pe fani la cea mai recent apariţie a actriţei!

Ruby Rose la premiera filmului ”Pitch Perfect 3”, în Sydney

Ruby Rose, căci despre ea este vorba, a apărut, astăzi, la premiera celui mai recent film al său, ”Pitch Perfect 3”, într-o rochie care a evidenţiat destul de tare silueta aproape anorexică a actriţei. Fără umeri şi strânsă pe corp în partea de sus, rochia neagră purtată de Ruby la Sydney n-a făcut altceva decât să alimenteze zvonurile privind greutatea îngrijorătoare a actriţei.

Actriţa a slăbit foarte tare

Mulţi dintre fanii ei, prezenţi la premieră, i-au sugerat să mai pună câteva kilograme şi să-nceteze în cazul în care ţine vreo dietă. ”Arăţi ca un om bolnav, iubire”, ”Ruby Rose e atât de slabă”, „E alarmant ce se întâmplă cu Ruby Rose”, au fost câteva dintre mesajele adresate actriţei în mediul online.

Are doar 44 de kg

Chipurile, Ruby a ajuns să cântărească doar 44 de kilograme, o greutate mult prea mică la înălţimea sa de 1,70, spun specialiştii. Ce-i drept, silueta ei fragilă ne-aduce aminte de Angelina Jolie, care se asemenea ajunsese într-un prag critic şi cântărea doar 41 de kg la o înălţime de  1,69.

Angelina Jolie la 41 de kg

Mai multe