Ce se întâmplă de fapt între Selena Gomez şi The Weeknd?

30 ianuarie 2017   News

De câteva săptămâni, Selena Gomez şi solistul The Weeknd, Abel Tesfaye, sunt surprinşi în ipostaze romantice de paparazii, însă niciunul nu a recunoscut public faptul că ar forma un cuplu.  

Iată că, acum câteva ore, fosta lui Justin Bieber a distribuit un clip pe profilul ei de Instagram în care protagonist era The Weeknd. Artistul apărea într-o captură scurtă, purtând ochelari de soare şi un hanorac cu gluga pe cap. Clipul a fost şters după 3 ore, dar fanii Selenei l-au preluat.

Între timp, Abel, care împărtăşise şi el cu prietenii virtuali o fotografie în care Gomez era cu spatele şi admira un tablou celebru, a şters fotografia de pe profil. Ce se întâmplă oare între cei doi?

Ne putem gândi că The Weeknd a vrut să le arate şi fanilor faimosul Birth of Venus şi că Selena a apărut şi ea în cadru. Ne îndoim însă că asta a vrut să transmită cântăreţul. Oare e un semn că cei doi confirmă relaţia, sau că sunt nehătărâţi şi îşi şterg toate urmele? Sau poate este doar o strategie de imagine.

Până acum credeam că lucrurile între ei se mişcă rapid. Noul cuplu de cântăreţi a plecat zilele trecute în prima  escapadă romantică la Florenţa, Italia, unde nu s-au putut feri de ochii vigilenţi ai paparazilor. Sau poată că nici nu au vrut.

Selena şi Abel au fost văzuţi împreună şi se comportau ca doi îndrăgostit. Ei au fost fotografiaţi la o expoziţie de artă, dar şi pe străzile Florenţei, sau când luau masa împreună. Asta este prima apariţie după ce au fost fotografiaţi în Los Angeles la o cină romantică şi pare să confirme faptul că vorbim de o nouă poveste de dragoste.

Foto: Captură TMZ,  AKM-GSI, Instagram

Mai multe