Ce se spune despre femeile care beau whisky?

23 aprilie 2021   News

In general, se spune ca whisky-ul nu este o bautura feminina. Cu un gust intens si aroma distincta, aceasta bautura este asociata adesea cu trasaturile masculine si, implicit, cu reprezentantii sexului puternic.

Totusi, exista foarte multe femei care, in loc sa comande vin alb ori cocktail-uri pe baza de prosecco sau rom, prefera sa savureze whisky simplu, „on the rocks” sau in alte variante de combinatii. Insa ce spune aceasta alegere despre ele?

Daca esti o femeie care adora aceasta bautura si iti place sa o savurezi, ai ajuns unde trebuie. Descopera, in continuare, ce se spune despre femeile care beau aceasta licoare si vezi daca te regasesti in lista de mai jos!

Sunt puternice

Femeile care prefera acest tip de bautura nu sunt rezistente doar in ceea ce priveste cantitatea de alcool pe care o pot consuma, ci sunt puternice si in alte aspecte ale vietii lor. Totodata, au destula incredere in ele insele pentru a fi diferite si pentru a face (si a bea) doar ceea ce le place.

Nu le plac jumatatile de masura

Unul dintre motivele pentru care poti fi sigur ca te vei distra alaturi de o astfel de femeie este faptul ca se dedica complet actiunilor in care se implica. Probabil este foarte muncitoare si se bucura de succes la locul de munca, insa, cand vine weekendul, stie sa se distreze ca nimeni alta.

Sunt mature

Whisky este o bautura care trebuie descoperita, pe care o apreciezi din ce in ce mai mult odata cu trecerea timpului. In momentul in care acesta devine tipul de alcool preferat al unei femei (sau al oricui), stii deja ca aceasta a avut rabdare sa incerce diferite sortimente pana l-a gasit pe cel care i se potriveste.

Multi barmani sunt de parere ca femeile care comanda whisky nu sunt niciodata cele care ajung sa exagereze, ci sunt extrem de stilate. Exista mai multe sanse ca o tipa care nu a experimentat suficient sa combine diferite tipuri de cocktailuri si shot-uri. In schimb, femeile care comanda „scotch on the rocks” isi cunosc masura.

Sunt inteligente

Aceasta bautura rafinata este asociata cu marii lideri si ganditori ai lumii. Daca o femeie stie exact ce sortiment prefera, ar trebui sa fii impresionat. Exista o multitudine de variante ale acestei bauturi, cum ar fi Bourbon, Scotch, cele de origine irlandeza, americana, canadiana si multe altele.

In plus, exista o multime de subcategorii impartite in functie de ingredientele din care sunt preparate, de timpul care a durat pana la maturare etc. Daca o femeie prefera un anumit brand, inseamna ca a experimentat destul incat sa stie exact ce i se potriveste.

Te intrebi care sunt celebritatile care au declarat ca aceasta este bautura lor preferata? Desi lista este foarte lunga, iata doar cateva nume: Lisa Kudrow (Phoebe din Friends), Julia Roberts, Madonna, Carla Bruni-Sarkozy si multe altele.

Acum ca ai descoperit care este adevarul despre femeile care prefera tipul acesta de alcool, nu mai ramane decat sa accesezi magazinul online www.beicevrei.ro si sa comanzi sortimentul tau preferat de whisky. Aici te vei bucura de cele mai bune preturi, livrare gratuita in Bucuresti si judetul Ilfov, dar si de multe alte avantaje care te asteapta sa le descoperi!

Mai multe