Ce sfat surprinzător i-a dat Michelle Obama lui Meghan Markle?

3 decembrie 2018   News

Graţie relaţiei apropiate dintre soţii Obama şi Prinţul Harry al Marii Britanii, Michelle şi-a permis să-i dea un sfat noii Ducese de Sussex.

Vorbind pentru o revistă cunoscută, Michelle Obama s-a lansat în a-i oferi nişte sfaturi lui Meghan Markle, dat fiind faptul că şi ea ştie ce-nseamnă să fii, dintr-odată, în atenţia tuturor. „Ca şi ine, Meghan probabil n-a visat niciodată să aibă o viaţă ca asta, iar presiunea pe care o simţi – de la tine ori de la alţii – poate fi câteodată prea mult”, şi-a început             Michelle pledoaria.

Michelle a îndrumat-o pe Meghan să stea mai retrasă, să poată învăţa să gestioneze noul ei rol. ”Cel mai bun sfat pe care i-l pot da este să nu se grăbească să facă tot. Mi-am petrecut primele luni la Casa Albă făcându-mi griji pentru fiicele mele, asigurându-mă că au un start bun la şcoală şi că-şi fac prieteni, înainte de a mă arunca în proiecte mai de amploare”, a menţionat Michelle făcând referire la faptul că Meghan se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară.

Cât despre proiectele ambiţioase, Michelle a sfătuit-o să şi le aleagă cu grijă. ”Este o oportunitate majoră să faci bine având o astfel de platformă în spate, şi cred că Meghan poate maximiza impactul ei, precum şi propria-i fericire, dacă asta e ceea ce vrea să facă şi rezonează cu personalitatea ei”, spune fosta prima-doamnă.

Amintim că Meghan Markle l-a cunoscut pe Barack Obama în 2015. Ea postase la acea vreme, pe reţelele de socializare, o fotografie alături de fostul preşedinte al Americii. ”A fost o plăcere să vă cunosc, domnule preşedinte”, spunea Meghan pe atunci.

Mai multe