Ce-şi doreşte Jessica Biel să NU moştenească băieţelul ei de la Justin Timberlake?

4 mai 2017   News

Deşi când vorbeşte despre soţul ei şi talantele lui are numai cuvinte de laudă, Jessica Biel a mărturisit că-şi doreşte ca băieţelul lor, Silas, să nu-l moştenească în totalitate pe tatăl lui.

Jessica şi singurul ei fiu, Silas

Celebra actriţă, jovială cum o ştim, a mărturisit că-şi doreşte ca micuţul Silas să nu-i calce pe urme tatălui lui, cântăreţul Justin Timberlake. Jessica a dezvăluit că, deşi îi iubeşte talentul muzical al soţului, speră ca Silas să nu-l moştenească. ” Sunt multe calităţi pe care mi le-aş dori ca el să le moştenească de la Justin. Dar este un lucru pe care nu-l vreau pentru el. Nu vreau să fie un muzician”, a recunoscut Jessica.

Justin şi Jessica sunt căsătoriţi din 2012

Ulterior, actriţa şi-a explicat afirmaţia, motivând că e o industrie nemiloasă şi greu de suportat. ”Îl văd pe Justin prin ce trece şi el chiar e cineva. Are acces la orice producător muzical şi chiar poate avea melodii pe radio. Are turnee şi face ca totul să pară simplu. Dar adevărul este că a muncit din greu, mulţi ani la rând, pentru a ajunge unde este. Am deja imaginea asta cu el strofocându-se să reuşească ca muzician. Ca mamă proiectezi următorii 30 de ani ai lui şi te întrebi: ”Cum rezolv asta pentru el?”, a explicat starul hollywoodian.

Silas ar deja doi ani

Jessica a mărturisit, însă, că şi-ar dori ca micuţul Silas să-i moştenească simţul umorului al lui Justin şi farmecul lui. Pe finalul interviului acordat site-ului ”News.com.au”, actriţa a recunoscut că şi-ar susţine copilul indiferent de ce-ar decide să facă în viaţă, doar că-şi doreşte să se facă inginer, doctor sau ceva în genul acesta.

foto: arhivă

Mai multe