Ce soacră frumoasă are Vladimir Drăghia!

6 august 2019   News

Vladimir Drăghia are o soţie frumoasă, dar şi o soacră pe măsură. Alice Cavaleru pare că a imprumutat mult din trăsăturile mamei sale, pe care a sărbătorit-o ieri.

“Este ziua mamei mele. De când a murit tata, îmi tot vine să-i spun Mama Leone. Aşa o alinta el, uneori, când nu ştia cum să-i spună că-i este dragă, că e mândru de ea, că o iubeşte.La mulţi ani, Mama Leone!’’, a scris Alice pe Facebook.

Faimosul actor nu pierde nicio ocazie pentru a-şi complimenta soţia. Şi în mod sigur nici soacra. “Azi dimineaţă, aşa cum îndrăznesc să cred că se întâmplă şi în alte cupluri, dezbăteam cu Alice Cavaleru când i-am spus ultima dată că e frumoasă. Ea insista că acum o lună, ba chiar că-n altă viaţă! Eu mă băteam cu pumnu-n piept, gata să-i dau cel puţin patru example din ultima săptămână! Şi încercând să-mi amintesc măcar unu, mi-a venit în minte cel prins în poza asta. Şi am început să îi povestesc cum i-am spus chiar atunci când am făcut poza cât de frumoasă este, cât de bine îi vine rochia aia, cum i-am spus că e o mică samuroaică şi că asta e de bine, şi pe măsură ce îi povesteam câte lucruri frumoase i-am spus, îmi dădeam seama că probabil, de fapt, i-am spus cel mult "că-i mişto rochia". Ideea e că de fiecare dată când îţi spun cu voce tare, mă repet. Dacă aş spune-o de fiecare dată când o gândesc, ai avea în casă, în parc, când ne certăm, când tai ceapa, când n-o tai, un papagal stricat, cu o singură replică la fiecare contact vizua'', mărturiseşte el.

Mai multe