Ce soacră sexy are Denis Ştefan! Are 50 de ani şi e antrenoare de fitness

31 octombrie 2018   News

Celebrul actor de telenovele se poate lăuda cu una dintre cele mai frumoase soţii din showbiz-ul românesc, dar şi cu... o soacră sexy. Luminiţa Filimon are 50 de ani şi e antrenoare de fitness!

Dacă pe Denis Ştefan şi pe frumoasa lui soţie îi ştim prea bine, despre Luminiţa Filimon, mama Cristinei, aflăm acum. Femeia, care e bunică de cinci ani, a lucrat o viaţă ca artist de circ, a făcut gimnastică de performanţă, iar acum s-a reprofilat, având o carieră ca antrenoare de fitness.

Mai mult de atât, când nu este în sală, trăgând cot la cot cu bărbaţii de fiare, Luminiţa este pe platourile de filmare, fiind cascador. De altfel, soacra lui Denis Ştefan a fost, până acum, colegă de platou cu actori precum Demi Moore, Woody Harrelson şi chiar Stevan Seagal, lucrând precum cascador.

Iar când nu este la filmări şi nici în sala de fitness, Luminiţa Filimon este... bunică. Ea se ocupă îndeaprope de micuţa Delia, fiica lui Denis Ştefan şi-a ”bebeluşei” Cristina, faţă de care este foarte apropiată, drept dovadă stând şi fotografiile cu cele două din social media.

Iată, până una-alta, cât de bine arată soacra actorului Denis Ştefan şi cum se antrenează în sala de fitness!

        View this post on Instagram                   #fitness #fitnessadvancedgym #personaltrainer #gymmotivation #fitnesscoach #fit #gymsharkwomen #fitmom #fitnesslife #fitnesslife A post shared by Luminita Filimon (@filimonluminita) on Jun 26, 2018 at 5:33am PDT

View this post on Instagram

#fitness #fitnessadvancedgym #personaltrainer #gymmotivation #fitnesscoach #fit #gymsharkwomen #fitmom #fitnesslife #fitnesslife

A post shared by Luminita Filimon (@filimonluminita) on

Mai multe