Ce soţie frumoasă are fostul tenisman Boris Becker!

23 iunie 2015   News

Şi cum să nu fie aşa când germanul a fost unul dintre cei mai de succes jucători de tenis din toate timpurile?! Dar şi un playboy de temut… Ieri seară, Boris Becker a fost invitatul de onoare la petrecerea de dinaintea turneului de Mare Şlem de la

Şi cum să nu fie aşa când germanul a fost unul dintre cei mai de succes jucători de tenis din toate timpurile?! Dar şi un playboy de temut…

Ieri seară, Boris Becker a fost invitatul de onoare la petrecerea de dinaintea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, organizată la Palatul Kensington, din Londra. Fostul campion în vârstă de 47 de ani a fost însoţit de soţia sa, Lilly, la evenimentul găzduit de publicaţia Vogue şi de brandul Ralph Lauren.

Şi soţia tenismanului chiar a atras atenţia celor prezenţi la petrecerea respectivă cu ţinuta ei elegantă şi sexy, dar şi cu frumuseţea naturală, demnă de un fost manechin.

Frumoasa brunetă de origine olandeză este a doua soţie a lui Boris, cei doi căsătorindu-se în 2009 şi devenind părinţii unui băiat, Amadeus, un an mai târziu.

Foto jos: Boris, cu soţia Lilly şi cei trei băieţi ai lui, Amadeus, Noah şi Elias. Tenismanul mai are şi o fiică din flori, Anna.

Foto: Getty Images

Mai multe