Ce spune Mădălin Ionescu despre Cristina Şişcanu, la nouă ani de la nuntă

13 iunie 2020   News

Au reuşit să depăşească toate obstacolele, chiar dacă viaţa i-a supus la multe probe şi ieri au bifat nouă ani de la nuntă.

În stilul său caracteristic, Mădălin Ionescu i-a mulţumit soţiei sale pentru povestea pe care o trăiesc. “Nimic nu zboară mai repede decât timpul! Important e că sufletele atinse de iubire rămân tinere şi efervescente.Cristina Şişcanu, te iubesc enorm şi îţi multumesc pentru dăruirea, bucuria, tandreţea şi pasiunea pe care mi le-ai oferit cu atâta generozitate!”

Cristina a recunoscut întotdeauna că are un soţ minunat. „Cea mai dificilă etapă a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Am avut parte de susţinerea lui Mădălin. M-a înţeles, mi-a dat sfaturi. Am ajuns şi la psiholog, am făcut şedinţe de psihoterapie, m-am rugat foarte mult. Am reuşit într-un final să depăşesc acel moment, dar am învăţat o lecţie foarte importantă: Poţi să faci lucrurile cu aceeaşi pasiune, profesional vorbind, dar mult mai echilibrat, nu să te epuizezi emoţional”, mărturisea Şişcanu pentru OK!

Mai multe