Ce spune Nicole Kidman despre moartea tatălui ei?

15 septembrie 2014   News

Vinerea trecută, o veste şocantă o zguduia pe actriţa australiană. Tatăl ei, în vârstă de 75 de ani, a suferit un accident în drumul spre sora acesteia, Antonia, în Singapore. Cauza oficială a morţii lui Anthony Kidman este un atac de cord suferit după ce-şi făcuse exerciţiile de dimineaţă şi după ce luase micul dejun, căzând chiar în restaurantul unui hotel din Singapore.

Vinerea trecută, o veste şocantă o zguduia pe actriţa australiană. Tatăl ei, în vârstă de 75 de ani, a suferit un accident în drumul spre sora acesteia, Antonia, în Singapore. Cauza oficială a morţii lui Anthony KIDMAN este un atac de cord suferit după ce-şi făcuse exerciţiile de dimineaţă şi după ce luase micul dejun, căzând chiar în restaurantul unui hotel din Singapore.

În acea zi, Nicole nu a declarat public nimic, însă purtătorul ei de cuvânt a declarat ulterior, pentru Daily Mail Australia: “Familia se află în şoc şi îl deplâng pe Anthony… un răgaz şi o perioadă de intimitate sunt necesare pentru ca ei să se împace cu şocul şi cu tragedia întâmplată”.

Ulterior, şi soţul vedetei a comentat moartea socrului său, pe Facebook: “Îmi pare atât de rău că nu pot cânta în acest weekend. Suntem într-o stare de doliu după moartea tatălui lui Nicole şi ne îndreptăm spre Australia, să fim cu familia”, a scris cântăreţul de 46 de ani. “Vrem să mulţumim tuturor din inimă pentru dragostea, rugăciunile şi susţinerea lor la această pierdere devastatoare”.

Anthony Kidman a murit la spitalul Tan Tock Seng din Singapore, pe la ora 10 dimineaţa, vineri, după ce acesta căzuse în restaurantul Wheelhouse dintr-un hotel privat în care locuia cât timp o vizita pe fiica sa, Antonia, şi pe cei 6 nepoţi ai săi. Un prieten al familiei Kidman a confirmat că doctorul psiholog a căzut în dimineaţa aceea şi asta poate să-I fi fost fatal, împreună cu atacul de cord suferit.

FOTO GETTY

Mai multe