Ce spune Simona Gherghe despre fetiţa ei. Ana a împlinit trei ani

23 mai 2020   News

Acum trei ani când s-a căsătorit, Simona Gherghe era însărcinată cu Ana. “Am crezut că o să nasc la Starea Civilă, de la atâtea emoţii”, mărturisea ea. Ieri, prezentatoarea TV şi soţul ei, Răzvan Săndulescu, şi-au sărbătorit fetiţa.

Cei doi recunosc că minunea de trei ani le-a schimbat total viaţa.

“La multi ani, Nuchi! Ana noastră bună şi dulce, nici nu ştii tu ce fericiţi ne-ai făcut, acum trei ani... Eşti sensibilă, artistă, corectă, sugubeaţă, inima noastră! Toată numai un suflet! Te iubim până la soare, apoi până la lună şi-napoi la tine!”, a fost mesajul cu care Simona a marcat aniversarea Anei.

 Vedeta crede că această etapă pe care o traversăm ne va modifica total trăirile.

“Singurul lucru care mă sperie în toată povestea asta e că nu ştim când se va termina. Dar ce ştiu cu siguranţă e că vom ieşi cu toţii schimbaţi. Vom învăţa să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem. Să ne bucurăm de fiecare ieşire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanţă. Să fim uniţi, să ne uităm unii în ochii celorlalţi şi mai puţin în telefoane. E o vreme a schimbării, poate cel mai greu test al generaţiei noastre”.

Mai multe