Ce star rock îşi făcea acasă supozitoare cu cocaină? Voia să înfiinţeze trupa “Dinţi, Nas & Păr” cu Freddie Mercury şi Elton John. “Mă drogam rectal!”

13 februarie 2022   News

Are 77 de ani şi niciun regret că şi-a trăit viaţa la maximum! Muzicianul a dezvăluit, în biografia sa, că şi-a trăit tinereţea şi apogeul carierei lui în cel mai intens mod cu puţină. Despre cineva este vorba?

Despre Rod Stewart, care a vorbit despre droguri, sex şi rock‘n’roll în cartea “Rod: The Autobiography.” “Trebuie să fiu sincer cu voi… Lumea crede că am avut mii de iubite. Dar nu-i aşa”, a început să povestească starul despre cel mai sălbatică perioadă din viaţa lui. “Cred că am avut vreo 50 sau 60 în total…”

După cum era de aşteptat, Rod a frânt câteva inimi îninte de-a o întâlni pe cea care i-a devenit a treia soţie, Penny Lancaster. Dar a avut parte şi de câteva dezamăgiri amoroase răsunătoare, cum s-a întâmplat, de pildă, cu cea de-a doua lui soţie, Rachel Hunter. “Privind retrospectiv, probabil că ea era prea tănâră. Avea 21 de ani, iar eu, 45. Aşa că nu apucase încă să-şi trăiască viaţa din plin, să experimenteze…”

Oricum lucrurile s-au aşezat cum nu se putea mai bine în viaţa vedetei, care a întâlnit-o, la scurt timp după cel de-al doilea divorţ, pe actuala lui parteneră de viaţă, cu care trăieşte fericit încă din 2007, când i-a devenit soţ.  

Wild, wild parties

“În ceea ce priveşte drogurile, eu n-am fost niciodată dependent de ele. N-am ajuns niciodată la reabilitare. Eram un folositor social, mă drogam doar ocazional, la petreceri”, a ţinut să precizeze Stewart. Însă cât de sălbatice ajunseseră să fie acele petreceri? Destul!

Colegul lui de trupă, Ron Wood, ajunsese să aibă o gaură în nas din cauza consumului excesiv de cocaină, lucru care l-a cam speriat pe Stewart. Însă nu într-atât, încât să renunţe la droguri, ci doar cât să găsească o nouă metodă de-a le folosi. Una homemade.

“Ronny s-a speriat destul de mult din cauza găurii din nasul lui, aşa că am fost nevoiţi să găsim altă metodă de-a ne droga. Puneam cocaina într-o pastilă, aşa cum fac francezii, făceam acasă nişte supozitoare pe care le inseram apoi rectal, evident…”, a explicat starul rock.  

“Am făcut chestia asta e vreme…”, a recunoscut cel care venise şi cu ideea ca el, Elton John şi Freddie Mercury să formeze o super trupă rock. “Avea să ne numească «Dinţi, Nas & Păr». Dar drogurile probabil că m-au făcut să am asemenea idei…”, a continuat Ron Stewart, care n-a pus niciodată în practică planul său interesant.

Foto - Profimedia

Mai multe