Ce surpriză i-a făcut Blake Lively soţului ei?

27 octombrie 2016   News

Ieri, Ryan Reynolds a împlinit 40 de ani, motiv pentru care soţia sa, actriţa Blake Lively, i-a organizat o petrecere aniversară surpriză.

Blake a făcut un gest incredibil pentru tatăl copiilor ei, cu ocazia împlinirii a 40 de ani. Actriţa a organizat o petrecere surpriză, la care i-a invitat pe cei mai dragi prieteni ai lui Ryan, dar şi membri din familiile lor. Petrecerea surpriză a avut loc tocmai în restaurantul preferat al cuplului, ”O YA”, din New York. Locul respectiv este cu adevărat important pentru cei doi, căci acolo s-au îndrăgostit.

Postând fotografii de acolo, Blake a explicat că locaţia respectivă este specială şi că Ryan s-a bucurat foarte tare de surpriză. „Ne-am îndrăgostit în acest restaurant. Sărbătorim iubirea noastră tot aici. Vă mulţumim pentru cea mai bună mâncare şi pentru amintirile noastre dragi de aici. Eşti favoritul nostru. O altă aniversare fericită aici. Hey, Reynolds, te plac foarte tare...”, a scris, amuzantă, actriţa în dreptul unei fotografii surprinse în seara respectivă.

La rândul lui, Ryan a postat o fotografie pe contul de Instagram, mulţumindu-i soţiei sale pentru surpriză. ”Cea mai tare aniversare dintotdeauna. Totul graţie soţiei mele, prietenei mele, şi a spionului universal, @blakelively”.

Amintim că-n urmă cu câteva zile, Blake şi Ryan au devenit părinţi a doua oară.

Mai multe