Ce talie are! Serena Williams a slăbit în timp record. Iat-o într-o rochie mini!

3 octombrie 2017   News

A trecut doar o lună de când Serena Williams a devenit mamă, însă tenismena n-a pierdut timpul deloc. Fără să-şi neglijeze micuţa, sportiva a urmat un regim special şi a reluat antrenamentele sportive de îndată ce a primit undă verde de la medic. Iar rezultatul e unul spectaculos!

Prima ieşire fără micuţa Alexis Olympia

Serena Williams şi-a surprins fanii cu o primă apariţie publică după naşterea fiicei sale şi o primă fotografie internaută cu noua siluetă. Tensmena a ieşit ieri, însoţită de logodnicul Alexis Ohanian, la cumpărături, motiv pentru care a îmbrăcat o superbă rochie albă, care i-a venit ca turnată.

Prin fotografia respectivă am apucat să observăm cât de mult a slăbit Serena în doar o lună, căpătând o talie ca de balerină. Şi braţele, picioarele şi bustul au suferit o schimbare vizibilă şi e mai mult decât binevenită. Well done, Serena! Ne place şi look-ul abordat, unul mult mai natural şi boem, care o prinde de minune!

Au devenit părinţi acum o lună

Amintim că-n urmă cu o lună, Serena Williams (36) şi fondatorul Reddit Alexis Ohanian au devenit părinţii unei fetiţe pe care au ales s-o numească Alexis Olympia Ohanian Jr. Momentan, cei doi îndrăgostiţi n-au dezvăluit data nunţii, însă au menţionat că pregătirile sunt în toi. Aşadar, aşteptăm să vedem când Serena va deveni doamna Ohanian.

foto: Instagram, arhivă OK!

Mai multe