Ce ten impecabil are Thalia la 45 de ani!

6 martie 2017   News

Regina telenovelelor mexicane arată în prezent la fel de bine precum arăta la 23 de ani, pe când juca în „Maria la del Barrio”, telenovela care a făcut-o celebră!

Tenul ei e impecabil

Thalia este o prezenţă destul de activă în mediul online, ţinându-şi la curent fanii internauţi cu tot ce se petrece în viaţa sa. Pe Instagram, de exemplu, actriţa de 45 de ani postează tot timpul cadre din timpul concertelor sale sau din viaţa ei de zi cu zi.

O astfel de fotografie ne-a atras şi nouă atenţia pentru că Thalia arată extraordinar de bine, deşi au trecut mai bine de douăzeci de ani de când îşi făcea debutul pe micile ecrane.

Thalia, la 45 de ani

E de precizat, însă, şi faptul că de-a lungul anilor s-a tot zvonit că actriţa ar fi călcat pragul cabinetului doctorului estetician, şi că de aici i se trage faptul că nu are nici măcar un rid la cei 45 de ani. Însă cum nu avem nicio confirmare în acest sens, nu ne rămâne decât s-o admirăm şi să sperăm că va rămâne în continuare una dintre cele mai iubite artiste mexicane.

Albumul ”Latina” i-a adus numeroase premii

Amintim că-n urmă cu doar câteva săptămâni, Thalia a fost premiată în cadrul evenimentului ”Sony Latin”, pentru cântecele ”Desde esa noche”, şi ”Latina”.

foto: Instagram

Mai multe