Ce vedetă a fost cerută în căsătorie şi a spus ”Nu”?

9 februarie 2017   News

Sunt părinii a trei copii minunaţi şi au avut o relaţie amoroasă ce s-a întins pe mai bine de nouă ani, totuşi atunci când a fost cerută în căsătorie, vedeta a răspuns negativ.

Au avut o relaţie timp de 9 ani, care s-a sfârşit, public, în 2014.

Kourtney Kardashian este vedeta în cauză, iar Scott Disick este cel care a pus întrebarea cea mare. Chipurile, totul ar fi avut loc pe când cei doi erau cu familia lor într-o vacanţă în Costa Rica.

Chiar în faţa camerelor de luat vedere, Scott şi-ar fi făcut curaj şi-ar fi cerut-o pe Kourtney în căsătorie, deşi relaţia lor amoroasă a întâmpinat multe obstacole în ultimii doi ani. ”Scott a cerut-o în căsătorie pe Kourtney. Nu cu un inel, i-a zis pur şi simplu <<Hai să ne căsătorim>>”, a declarat o sursă pentru UsWeekly.

Din păcate pentru el, Kourtney i-a răspuns ”nu”, pentru că nu mai e interesată să-ncerce să salveze relaţia lor. ”I-a spus că nu. Scott era ruşinat, supărat şi nervos”, a mai precizat respectivul apropiat, motivând că Scott chiar s-a străduit în ultimii doi ani s-o recucerească.

Scott Disick s-a întâlnit apoi cu o blondă misterioasă

Aşa se explică, deci, de ce Scott a plecat în mijlocul vacanţei spre Miami, unde s-a lăsat fotografiat în prezenţa unei alte tinere. Cât despre Kourtney, aceasta pare să nu fie deranjată de faptul că Scott se iubeşte cu alte femei, dar s-a arătat iritată de faptul că acesta a întrerupt vacanţa cu copii. ”E supărată că a întrerupt vacanţa cu copii lui. (...) Dacă se întâlneşte cu cineva important, ar trebui să o aducă să cunoască familia. Nu să o ascundă”, ar fi zis Kourtney după ce a văzut în presa internaţională fotografii cu Scott sărutând o altă femeie. Mda!

foto: arhivă

Mai multe