Ce vedetă vrea să-şi extirpe ovarele, după exemplul Angelinei Jolie?

25 martie 2015   News

După ce actriţa devenită regizor a anunţat marţi că a ales să urmeze o altă operaţie de prevenire a cancerului, de data aceasta de extirpare a ovarelor, publicul feminin i-a aplaudat curajul. Surprinzător, şi vedetele încep să se gândească la asemenea măsuri extreme

După ce actriţa devenită regizor a anunţat marţi că a ales să urmeze o altă operaţie de prevenire a cancerului, de data aceasta de extirpare a ovarelor, publicul feminin de pretutindeni şi nu numai a aplaudat curajul acesteia. Surprinzător, şi vedetele încep să ia măsuri extreme pentru a-şi proteja sănătatea.

Iată că şi Kelly Osbourne a recunoscut public că are gena canceroasă şi plănuieşte să-şi extirpe ovarele, ca metodă de prevenire. Starul de 30 de ani a făcut mărturisitrea în cadrul unei emisiuni, The Talk, unde s-a discutat, evident, decizia curajoasă a Angelinei Jolie: “Da, chiar am şi eu gena cancerului”. Spre deosebire de actriţă, care are 39 de ani, Kelly a completat: “Sunt de acord cu asta 100%. Ştiu că la un moment dat va trebui să o fac, pentru că dacă voi avea copii, vreau să fiu acolo pentru ei, să îi susţin în orice fel pot”.

Într-adevăr, decizia Angelinei a fost susţinută în mod fervent de acum doi ani, când a ales o dublă mastetctomie, pentru a evita cancerul mamar. Şi operaţia curajoasă de anul acesta vine ca urmare a faptului că bunica, mama şi mătuşa ei au murit din aceeaşi cauză: cancerul. În prezent, ca urmare a intervenţiei chirurgicale, Angie a eliminat posibilitatea ca o formă de cancer în stadiu incipient să existe, dar se află în menopauză forţată şi nu mai poate avea copii. Din fericire, se bucură de cele 6 odrasle pe care le are cu Brad Pitt.

Şi mama lui Kelly Osbourne, Sharon (62) şi şi-a obligat familia să facă teste pentru a afla dacă au gena cancerului, după ce a urmat chiar ea o dublă mastectomie, tot din pricina bolii.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES

Mai multe