Ce vedete se bucură că Brad Pitt e single?

8 octombrie 2016   News

Este unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi de la Hollywood şi nu e de mirare că femeile se “bat” pe el! Care sunt celebrităţile care se declară încântate de noul statut de burlac al lui Brat Pitt?

După ce Jennifer Garner a declarat, în glumă, că are o relaţie amoroasă cu actorul hollywoodian, a venit rândul altei celebrităţi să-şi exprime entuziasmul cu privire la întoarcerea la statutul de burlac al lui Brad Pitt. Britney Spears este numai zâmbet de când a aflat despre despărţirea dintre Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă.

Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate din Australia, vedeta pop a recunoscut este îndrăgostită de Brad Pitt. Întrebată de moderatorul emisiunii Today care este vedeta de care e înamorată, artista de 34 de ani a răspuns “Brad Pitt. Şi să nu uităm că este singur acum!...“

Britney l-a admirat pe Pitt încă din adolescenţă şi nu s-a sfiit să îşi declare admiraţia pentru el în numeroase interviuri. Chiar s-a arătat entuziasmată când Brad a divorţat de Jennifer Aniston: “Am aflat că Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au despărţit. Şi am impresia că se gândeşte la mine acum... Glumesc! Probabil nici măcar nu s-au uita la mine, dar asta nu mă împiedică să visez cu ochii deschişi.”

În alt interviu, Spears a declarat că l-a întâlnit odată personal pe Brad şi că şi-ar dori să repete experienţa: “Mi-ar plăcea să fiu dădaca copiilor lui. Pe bune, cred că ar fi tare distractiv!”

Mai multe