Cea mai frumoasă blondă va deveni mamă! Margot Robbie e însărcinată

8 iulie 2024   News

Păpușa perfectă a Hollywoodului este însărcinată cu primul ei copil! Ea și soțul ei, Tom Ackerley, sunt în culmea fericirii.

Protagonista din blockbusterul „Barbie" a dat vestea momentului: este însărcinată! Margot Robbie (34) așteaptă primul ei copil cu soțul ei, Tom Ackerley, au declarat surse pentru revista americană „People”.

Actrița și-a arătat burtica de gravidă în timp ce făcea o plimbare cu barca pe lacul Como, Italia, împreună cu producătorul de film, așa cum se vede în fotografiile obținute de „Daily Mail”. Ca de obicei, Margot a fost o apariție tare șic, purtând un crop top alb, cu un blazer supradimensionat și o pereche de pantaloni negri cu talie joasă, accesorizați cu o geantă crem și cercei aurii. Tom Ackerley, care purta o cămașă bej cu nasturi și pantaloni maro, și-a ajutat soția însărcinată să urce pe vas cu grijă.

Păpușa perfectă a Hollywoodului, nominalizată de trei ori la Oscar, părea bine dispusă și mândră de burtica ei de gravidă, în timpul vacanței petrecute la Lacul Como împreună cu soțul ei.

Margot Robbie și Tom Ackerley s-au cunoscut în 2013 pe platoul de filmare al producției „Suite Française”, o dramă plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, unde el era asistent de regie, iar ea era în fața camerei. Mai întâi prieteni și au lucrat împreună la compania de producție LuckyChap Entertainment, într-o echipă de producție formată din patru persoane din care mai fac parte Sophia Kerr, prietena din copilărie a lui Robbie, și Josey McNamara. Acum sunt coproducători pentru o serie de proiecte, inclusiv „Dollface” de pe Hulu, prin compania lor de producție.

Cei doi s-au căsătorit apoi în decembrie 2016, în timpul unei ceremonii private în Byron Bay din Australia - după o logodnă secretă!

Luna trecută, Ackerley a vorbit cu „The Sunday Times” despre modul în care el și Robbie își echilibrează viața personală și profesională. „Noi petrecem 24 de ore pe zi împreună. Este fără cusur. Noi nu avem momente în care să nu ne vedem. Totul a devenit unitar."

FOTO: Getty Images

Mai multe