Cei mai frumoşi actori englezi

6 aprilie 2015   News

Sunt sexy, talentaţi, şi, totodată, unii dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din lume. Haideţi să vedem şi noi care sunt acei actori englezi care s-au remarcat şi prin calităţilor fizice în cetatea filmului.

Sunt sexy, talentaţi, şi, totodată, unii dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din lume. Haideţi să vedem şi noi care sunt acei actori englezi care s-au remarcat şi prin calităţilor fizice în cetatea filmului.

Cei mai frumoşi actori englezi: 20 +

Douglas Booth are doar 23 de ani şi deja s-a afirmat în câteva pelicule de succes, din care amintim: ”Noah”, ”Jupiter Ascending”, ”The Riot Club”. A ajuns în atenţia publicului datorită prestaţiei din ”Worried About the Boy”, dar şi datorită rolului jucat în „Great Expectations”. În 2012, Douglas a apărut alături de Demi Moore şi Miley Cyrus în pelicula ”LOL”. Pe lângă cariera actoricească, Douglas a activat şi ca model pentru unele campanii ale brandului Burberry, alături de Emma Stone şi Lily Donaldson.

Şi Nicholas Hoult se poate încadra perfect în acest top al celor mai frumoşi actori englezi. În vârstă de 25 de ani, Nicholas a cucerit publicul prin apariţiile lui din pelicule precum: ”X-Men: First Class”, ”X-Men: Days of Future Past”, ”Skins”, ”Jack the Giant Slayer”. Cel mai recent rol al său a fost în filmul ”Mad Max – Fury Road”.

Dacă e să vorbim de viaţa privată a actorului, acesta a avut o relaţie timp de trei ani cu Jennifer Lawrence. S-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei ”X-Men” în 2010, însă s-au despărţit în ianuarie 2013. Şase luni mai târziu s-au împăcat, însă nici de data asta relaţia nu a rezistat, cei doi încheindu-şi relaţia în august 2014, invocând timpul precar petrecut împreună.

Richard Madden are 28 de ani şi s-a făcut remarcat prin personajul lui Robb Stark din seria TV ”Game of Thrones”. Recent, actorul a putut fi văzut şi-n rolul Prinţului Kit din producţia Disney, ”Cinderella”. Actorul are o relaţie amoroasă cu actriţa Jenna Coleman din 2011.

Am ajuns şi la Kit Harington, aka controversatul Jon Snow din ”Game of Thrones”. În vârstă tot de 28 de ani, Kit a mai apărut în pelicule precum ”War Horse”, ”Pompeii” şi ”How to train your dragon 2”.

Cei mai frumoşi actori englezi: 30 +

Pentru cei îndrăgostiţi de serialele TV, Joseph Morgan este un actor foarte cunoscut, dar mai ales, extrem de îndrăgit. În vârstă de 33 de ani, Joseph le face pe toate domnişoarele să suspine prin rolul său de vampir sexy din serialul TV ”The Originals”.

Un nume ca Tom Hardy este de mult cunoscut, aşa că nu o să insist foarte tare în jurul lui. Este sexy, atrăgător şi are 37 de ani.

Un alt actor englez care s-a făcut remarcat prin calităţile sale fizice, şi nu numai, este Hugh Dancy. În vârstă de 39 de ani, Hugh are o carieră fantastică în spate. Pe plan personal, Hugh stă la fel de bine. Este căsătorit din 2009 cu actriţa Claire Daines, alături de care are un copil.

Cei mai frumoşi actori englezi: 40+

Nu puteam să încheiem acest top al celor mai frumoşi actori englezi fără să-i menţionăm pe Jude Law (43) şi Gerard Butler (45). Probabil şi cei mai cunoscuţi, cei doi actori au fost numiţi de nenumărate ori în topul celor mai sexy bărbaţi din lume.

Mai multe