Cel mai frumos puşti! Fergie şi Axl la primul meci de baseball

8 august 2016   News

Faţă de alte vedete care abia se lasă prinse de paparazzi, Fergie nu are nicio problemă în a-şi bucura fanii cu momente din viaţa ei personală, de familie. În weekend, a şi filmat cum a fost prima experienţă cu drăgălaşul Axl, băieţelul ei şi-al lui Josh Duhamel, la primul meci de baseball: LA Dodgers versus Boston Red Sox.

Axl este ca o prăjiturică!

Reacţia piciului a fost epică: nu doar că era foarte încântat de ce se petrece, mai ales că a fost prima sa experienţă „pe teren”,  dar i-a şi ţinut isonul mamei lui celebre, care a postat pe Instagram filmuleţul cu cei trei în tribună, distrându-se de minune. În plus, micul Axl , care împlineşte 3 anişori la final de august, se vede cât de frumos şi de repede a crescut, inocenţa şi veselia lui fiind cât se poate de adorabile!

Fergie a fost foarte bucuroasă să îl ia pe Axl la primul lui meci

Fanii divei de 41 de ani s-au topit când l-au văzut pe Axl chicotind şi ronţăind biscuiţi în timp ce răspundea cu un Yeaaa entuziasmat la ce spunea Fergie, în timp ce tăticul actor Duhamel, care a avut onoarea de-a arunca prima minge pe teren, îşi arăta bucuria de-a fi aruncat mingea cu succes în faţa băiatului lui.

Fergie, când era foarte mică, împreună cu tatăl ei. Se vede asemănarea izbitoare a lui Axl cu mama lui

Fani înrăiţi ai L.A. Dodgers, cei doi părinţi le-a oferit băiatului lor o experienţă all-inclusive: pe lângă locurile speciale în tribune, Fergie şi Josh i-au asigurat blondinului de 3 ani deliciosul Dodger Dog şi crackerşi, dar şi întâlnirea cu comentatorul sportiv Vin Scully. Cât despre pasiunea lui Axl pentru sporturi, Josh a declarat că fiul său îi împărtăşeşte entuziasmul şi că are o latură aventuroasă: “Vorbeşte, aleargă, sare întruna… pentru el, totul e despre camioane şi săbii”.

Mai multe