Cel mai prost îmbrăcate vedete la MTV Video Music Awards

27 august 2019   News

Pe un covor roşu care a fost ca o grădină zoologică, greu nu e să alegi cele mai proaste ţinute. Greu e să încerci să te opreşti...

Heidi Klum

Nici ea nu i-a cucerit pe critici cu acest ansamblu semnat Nedo. Iar pe seama umerilor ei supradimensionaţi s-a glumit cum că Heidi aşa ridică din umeri atunci când e întrebată ce-a căutat la 3 din cele mai recent 4 ediţii MTV VMA.

Bella Hadid

Ea a fost criticată pentru outfitul marca Charlotte Knowles, care lasă impresia că Bella se crede tot la o prezentare de lenjerie intimă Victorias Secret.

Diplo

Îl ştiţi pe DJ-ul american? Dacă nu, acum vi-l veţi aminti sigur prin vreun coşmar cu costume de cowboy imprimate cu broscoi.

Veronica Vega

Cântăreaţa a ales o fustă sub formă de bancnote de dolari, creată de Kota Okuda. Însă criticii de modă au considerat că fusta din bancnote s-a mai făcut, astfel că Veronica nu a venit cu nimic nou şi nici nu a combinat bine fusta cu topul metalic.

Lil Kim

Ca să fim sinceri, dincolo de nenumăratele intervenţii esteticce, Lil nu mai surprinde pe nimeni cu fiecare apariţie a sa: fiecare outfit este înfiorător!

Foto: Getty Images

Mai multe