Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor

19 ianuarie 2016   News

Este adevărat că celebrităţile încearcă pe cât posibil să-şi înăbuşe ieşirile, însă se întâmplă ca, uneori, unele vedete, să aibă nişte reacţii de-a dreptul hilare. Vă amintiţi, probabil, de cel mai recent ”incident” de acest fel cu Leonardo DiCaprio şi Lady Gaga, la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur.

Înregistrarea cu Leo strâmbându-se când Lady Gaga a trecut pe lângă el a ajuns virală, iar actorul s-a văzut nevoit să-şi ceară scuze pentru reacţia sa, pe care, de altfel, a catalogat-o ca fiind o simplă ”neatenţie / surprindere, etc”.

Tocmai de aceea, ne-am gândit să facem un soi de top al celor mai amuzante gesturi făcute de vedete de-a lungul anilor, care ne-au demonstrat nu numai că sunt... umani, ci şi că au un simţ al umorului dezvoltat.

Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor: Britney Spears, învăţând să danseze pe „Gagnam Style”

E drept, autoarea acestui moment foarte amuzant nu este tocmai Britney Spears, ci Ellen şi invitatul ei special, cântăreţul PSY, însă trebuie să recunoaştem că Britney a fost victima perfectă, care a intrat în totalimente în rol.

Artista s-a străduit, deşi purta încălţări înalte, să imite cu fidelitate mişcările simpaticului Psy. Ce a ieşit? Un spectacol pe cinste şi o ipostază amuzantă în care n-am mai văzut-o pe Britney.

Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor: Miley Cyrus, deghizată, luând un interviu oamenilor de pe stradă.

Îţi trebuie mult curaj să faci ce a făcut Miley Cyrus. Artista a intrat în jocul lui Jimmy Kimmel şi s-a deghizat în reporter, pentru a afla ce crede lumea despre... ea, adică despre Miley Cyrus.

Şi chiar dacă unele impresii au fost negative, Miley şi-a păstrat calmul şi nu a ieşit deloc din rol, ceea ce ne-a demonstrat că are cu adevărat simţul umorului.

: Rihanna, dând buzna peste Jimmy Kimmel

Dacă pentru unii ar fi un vis frumos ca Riri să-şi facă apariţia în dormitorul lor, pentru Jimmy Kimmel a fost un coşmar live. Cântăreaţa a pus la cale o farsă de zile mari, dând buzna peste Jimmy, în timp ce acesta dormea.

Nicole Kidman i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că-n urmă cu câţiva ani voia să se cupleze cu el

Ei bine, ăsta da curaj. Nicole a mărturisit fără perdea faptul că în urmă cu câţiva ani îşi dorea să formeze un cupu cu Jimmy, numai că acesta nu a fost conştient de ”şansa” sa.

Mai multe