Cele mai elegante dive pe covorul roșu de la Cannes. Celebrul Festival de Film a început marți

15 mai 2024   News

Mult așteptatul Festival de Film de la Cannes și-a deschis porțile marți, 14 mai, iar vedetele prezente au făcut paradă cu ținutele lor elegante, pregătite din timp pentru marele eveniment.

Meryl Streep a participat la proiecția „Le Deuxième Acte” („Al doilea act”) și a fost ravisantă în bej pe covorul roșu, la cea de-a 77-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes, la Palais des Festivals, pe 14 mai 2024, în Franța.

Actrița de 74 de ani a fost ca o briză de primăvară, în ținuta sa deschisă la culoare. O rochie bej lungă, simplă și cu o mică trenă a avantajat-o de minune pe starul din ”Diavolul se îmbracă de la Prada”.

Delectați-vă cu aceste imagini superbe cu Jane Fonda.

Vedeta a fost spectaculoasă în prima zi a Festivalului. Celebra actriță a arătat splendid într-o salopetă neagră, elegantă, și o haină animal print. Machiată și cu părul argintiu, Jane Fonda este definiția eleganței mature. De siluetă, ce să mai zicem? Este ireproșabilă!

O altă prezență diafană a fost a modelului Helena Christensen, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii din toate timpurile.

Părea o mireasă sfioasă pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes! A captat atenția tuturor în rochia sa albă, fluidă, cu trenă. Helena Christensen a purtat bijuterii prețioase, colier, inel și cercei din noua colecție Pomellato High Jewellery.

Modelul german Heidi Klum a făcut senzație la premiera „Le Deuxième Acte” („Al doilea act”).

Senzuala blondină a renunțat la hainele sexy și a optat pentru o rochie de prințesă, în nuanța bordeaux, care i-a flatat silueta și trăsăturile. Toată un zâmbet, jurata de la ”America are talent” a avut la deschiderea Festivalului de la Cannes una dintre cele mai reușite apariții.

Juliette Binoche

Heidi Klum nu a fost singura vedetă care a uimit în roșu. Actrița franceză Juliette Binoche a optat și ea pentru această nuanță puternică. S-a drapat în roșu, inclusiv pantofii erau în culoarea pasiunii. Imaginea a contrastat frumos cu părul său închis la culoare.

Festivalul de Film de la Cannes a început marţi seară cu mulţi români în competiţia oficială. Anul acesta s-au înscris 22 de filme, iar unul dintre ele este producţia "Trei kilometri până la capătul lumii" a lui Emanul Pârvu. Organizatorii se tem că nu vedetele vor fi în centrul atenţiei, ci noile dezvăluiri legate de abuzurile sexuale din industria cinematografică. 

Foto: GettyImages

Mai multe