Cele mai elegante staruri la ”Met Gala” francez, Cannes 2023. Vedetele au strălucit la amfAR Gala

29 mai 2023   News

Gala amfAR, desfășurată la Hôtel du Cap-Eden-Roc în timpul Festivalului de Film de la Cannes, poate fi singurul eveniment social care rivalizează cu Gala Met.

Desfășurată la luxuriantul Hôtel du Cap-Eden-Roc în timpul Festivalului de Film de la Cannes, evenimentul strânge bani pentru cercetarea SIDA. După cum oaspeților li s-a reamintit de mai multe ori pe parcursul serii de 25 mai 2023, H.I.V. nu este dispărut (aproximativ 38 de milioane de oameni trăiau cu virusul în 2021).

Starurile s-au bulucit la eveniment, drept urmare fotografiile de covor roșu, care de data aceasta era albastru, au ținut peste 3 ore. Unele vedete s-au ferit de fotografi, în timp ce altele au întârziat la modul acceptat.

Orlando Bloom a fost văzut la coadă (da, chiar și vedetele trebuie să stea la coadă). Lucien Laviscount (Alfie în „Emily in Paris”) a întârziat, dar a venit cu un prieten, actorul Aidan Walsh. ”Nu, nu joc în în ‘Bridgerton’”, a glumit domnul Laviscount cu jurnaliștii.

Starurile s-au răsfățat cu vin și șampanie înainte de a trece la shot-urile de tequila.

Cine voia să primească la masă un încărcător de telefon, trebuia să plătească 150 de euro.

Printre cele mai elegante staruri s-au numărat Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Ashley Graham, Lena Mahfouf, într-o rochie cu care J Lo a făcut cândva furori, Coco Rocha, Ramona Agruma si Rebel Wilson, Kate Beckinsale, Georgina Rodriguez, soția starului Ronaldo, etc.

Cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes s-a încheiat cu ceremonia de premiere a marilor câştigători. Pelicula "Anatomia unei căderi" a regizoarei Justine Triet a câştigat marele premiu Palme d'Or. Regizoarea franceză este a treia femeie care câștigă mult râvnitul trofeu. În discursul ţinut în faţa marilor vedete ale cinematografiei mondiale, l-a arătat cu degetul pe preşedintele Macron pentru modul în care a gestionat protestele sociale.

Festivalul Cannes și-a închis porțile în acest weekend, după încă o ediție spectaculoasă, unde am văzut o mulțime de ținute uluitoare pe covorul roșu. Starurile s-au întrecut în eleganță și extravaganță.

Foto: Getty

Mai multe