Cele mai extravagante nunţi din istorie

25 mai 2012   News

Prinţul Charles & Lady Diana: 48 milioane $ Nota de plată datează din 1981, ceea ce azi ar înseamna circa 110 milioane! De trei ori şi jumătate mai scumpă decât nunta Prinţului William

Prinţul Charles & Lady Diana: 48 milioane $

Nota de plată datează din 1981, ceea ce azi ar înseamna circa 110 milioane! De trei ori şi jumătate mai scumpă decât nunta Prinţului William, dar pe-atunci nu era criză - deci s-a găsit buget pentru 28 de torturi!

Prinţul William & KateMiddleton: 34 milioane $

Despre nunta lor de anul trecut, cu o audienţă globală de sute de milioane de oameni, s-au scris romane. Toate capetele încoronate şi aristocraţia lumii au salutat evenimentul care nu avea cum să nu fie costisitor!

Kim Kardashian & Kris Humphries: 10 milioane $

Cea mai scumpă nuntă contrafăcută, ar zice duşmanii lui Kim - şi cei din tabăra lui Kris, care se războieşte acum cu ea, la divorţ. 10.000 de dolari au costat doar invitaţiile şi 2 milioane aranjamentele florale!

Wayne Rooney & Coleen McLoughlin: 8 milioane $

O ceremonie într-o vilă din secolul al XVII-lea, o recepţie la o mânăstire medievală din Portofino şi un bal mascat la Genova, pe un iaht de 120 de milioane de dolari! Aşa a fost, pe scurt, nunta din 2008 a fotbalistului.

Chelsea Clinton & Marc Mezvinsky: 5 milioane $

Fiica fostului preşedinte american s-a căsătorit în 2010, purtând o rochie Vera Wang. Evenimentul s-a desfăşurat în corturi de 600.000 de dolari, cu aer condiţionat, iar tortul a costat 11.000 de dolari.

Liza Minnelli & David Gest: 3,5 milioane $

Cuplul a cheltuit, în 2002, 700.000 de dolari doar pe decoraţiunile florale! Domnişoara şi cavalerul de onoare au fost Liz Taylor şi Michael Jackson, iar la party au cântat Stevie Wonder şi Natalie Cole. Divorţul a survenit, însă, în 2007.

Liz Hurley & Arun Nayar: 2,5 milioane $

Şi-au unit destinele în 2007, mai ceva ca-n poveşti, cu o petrecere de opt zile, la un castel din Gloucestershire şi apoi la un palat din Jodhpur (India). 300.000 de dolari au dat doar pe avioanele private pentru nuntaşi. Căsnicia lor a luat, însă, sfârşit anul trecut.

Foto: guliver/getty images/rexfeatures

Mai multe