Cele mai frumoase ţinute de la OK! Oscar Party

22 februarie 2013   News

Aseară, toată strălucirea showbizului autohton s-a strâns la Loft Lounge, la petrecerea anuală a revistei noastre, OK! Oscar Party. Nume mari din peisajul monden românesc au sărbătorit în avans mult aşteptata gală a premiilor Oscar, chiar în prezenţa unor vedete de la Hollywood

Aseară, toată strălucirea showbizului autohton s-a strâns la Loft Lounge, la petrecerea anuală a revistei noastre, OK! Oscar Party.

Nume mari din peisajul monden românesc au sărbătorit în avans mult aşteptata gală a premiilor Oscar, chiar în prezenţa unor vedete de la Hollywood: Jessica Alba, Katy Perry, Jennifer Aniston, Nicole Kidman şi Lara Flynn Boyle. E drept, vorbim de sosiile descoperite pe plaiuri româneşti ale acestor staruri, sosii care au dobândit strălucirea vedetelor de mai sus cu ajutorul stiliştilor de la Centro Donna, a echipei Rimmel London, condusă de make-up artistul Mirela Vescan, şi a rochiilor puse la dispoziţie de Cristallini Boutique. Buna dispoziţie a fost asigurată de trupa Fady & the Zaidans, dar şi de amfitrionul serii, Dan Finţescu. Şi acum, doamnelor şi domnilor, să intre vedetele!

Elena Stoichiţă, redactor-şef al revistei OK!, şi Andreea Esca

Dă click pe următoarea pentru a vedea şi alte ţinute!

Dana Rogoz

Ada Condeescu

Amalia Enache

Simona Pătruleasa

Nicoleta Luciu

Lora

Albertina

Maria Marinescu şi Frank Colin

Sosiile vedetelor, de la stânga la dreapta: Jessica Alba, Jennifer Aniston, Katy Perry, Lara Flynn Boyle şi Nicole Kidman.

Bianca Ioniţă

Alexandra Bădoi

Mai multe