Cele mai glam dive ale toamnei! Vedetele de la Hollywood care s-au întrecut în ținute uimitoare și șic

24 octombrie 2024   News

Toamna e sezonul în care vedetele se întrec în ținute cât mai șic. Dintre toate divele de la Hollywood, acestea s-au evidențiat în acest anotimp, spun criticii de modă.

Cu un aspect adolescentin și o siluetă pe măsură, Nicole Kidman cucerește cu fiecare apariție. De data aceasta, actrița a atras atenția într-o combinație vestimentară inedită.

Starul Babygirl, Nicole Kidman, a uimit la premiera filmului Lioness din Los Angeles, într-un top îndrăzneț cu spatele gol, cu decolteu amplu, accesorizat neașteptat cu o fustă interesantă galbenă, plisată și pantofi stilettos albi, cu baretă pe gleznă. Un look foarte șic glamour, însă foarte personalizat. Puține sunt femeile care pot purta așa ceva.

Părul ei blond a fost coafat într-un mod elegant cu partea superioară prinsă șic.

Sarah Jessica Parker

Sau definiția stilului. Simbolul ”Sex and the City” Sarah Jessica Parker uimește cu rochiile sale speciale, cu care apare când la evenimente, când la filmările ”And just like that”.

Deși trecerea timpului este evidentă pe fața sa, Sarah Jessica Parker are același stil inedit și inconfundabil, cu rochii ample, straturi interesante, combinații îndrăznețe de materiale și culori.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a amintit de vechiul Hollywood la Gala Muzeului Academiei din 2024 cu un corset vintage care îi evidenția silueta clepsidră, cu un decolteu adânc și o trenă de mătase asortată.

Kim este ravisantă cu acest aspect de budoar, vintage, cu bijuterii strălucitoare cu diamante și tocuri.

Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Pare că renunță măcar în toamna asta la negru.

Angie cea blondă a dat negrul pe maro. Și a afișat un costum cu tentă masculină, care îi venea spectaculos și care se potrivea de minune nuanței cafenii a părului său.

Cu un fizic de invidiat, Angelina Jolie trăiește o perioadă frumoasă a vieții, plină de mulțumire, atât pe plan profesional, cât și amoros.

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe