Cele mai romantice propuneri în căsătorie

4 octombrie 2017   News

Nu numai nunta sau întregul mariaj contează, ci şi momentul în care cei doi amorezi decid să-şi petreacă tot restul vieţii împreună. Vedetele ne dau o lecţie la capitolul romantism cu propunerile lor în căsătorie. Care vi se pare mai înduioşătoare?

Ryan Lochte & Kayla Rae Reid

Faimosul înotător a ştiut că şi-a găsit aleasa şi că e momentul să-şi unească destinul cu al ei, motiv pentru care a plecat, într-o frumoasă după-amiază, cu iubita lui într-o plimbare cu elicopterul deasupra oraşului Los Angeles, după care au aterizat împreună, fix la apusul soarelui, într-un loc cât mai romantic posibil, care avea vedere spre oceanul Pacific.

Şi, în acel moment, Ryan a coborât într-un genunchi în faţa Kaylei şi a cerut-o în căsătorie. Fostul model Playboy s-a mândrit apoi cu inelul ei de logodnă pe paginile ei de social media. Deh, dacă are cu ce!

Kim Kardashian West & Kanye West

Nu toate momentele din viaţa Reginei reality show-urilor merită atenţia noastră, însă felul cum a fost cerută în căsătorie de Kanye West ne înduioşează şi pe noi, recunoaştem. Astfel, excentricul rapper i-a făcut surpriza vieţii ei atunci când a fost ziua de naştere a lui Kim. Exact în ziua în care împlinea 33 de ani, KK a mers cu iubitul ei într-un loc necunoscut, pentru că fusese legată la ochi. Când West i-a dat eşarfa jos, frumoasa brunetă şi-a dat seama că se afla pe un stadion din San Francisco şi că, lângă ei, se afla o orchestră, care a şi început să cânte.

Kim s-a gândit că asta trebuie să fie surpriza de ziua ei, însă cadoul pe care avea să-l primească avea să fie mult mai însemnat. Kanye s-a pus într-un genunchi şi a întrebat-o dacă vrea să fie soţia lui. Bineînţeles că întregul moment n-a fost deloc unul intim, doar între cei doi îndrăgostiţi, ci l-a putut urmări întreaga lume în reality show-ul familiei Kardashian.

Joe Manganiello & Sofia Vergara

Actorul s-a pregătit îndelung pentru a o cere în căsătorie pe jumătatea sa. A învăţat în spaniolă cuvintele potrivite pentru acel moment şi a cerut-o de soţie pe frumoasa Sofia în spaniolă. Cei doi îndrăgostiţi se aflau într-o vacanţă romantică în Hawaii, în ianuarie 2015, când Joe s-a decis să formeze o familie cu atrăgătoarea lui parteneră.

“Aveam întregul discurs pregătit în spaniolă şi, drept urmare, aveam mari emoţii. Ultimul lucru pe mi-l doream era să greşesc atunci când îi cer mâna iubitei mele”, a declarat actorul. Dar totul a mers ca uns, iar cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii foarte frumoase, iar acum sunt fericiţi ca-n prima zi.

Ciara & Russell Wilson

Starul NFL a surprins-o pe iubita lui cu o vacanţă sublimă în martie 2016. Şi, de parcă asemenea lucru nu era destul, Russell a plusat şi a transformat întreaga călătorie într-un joc cu final neaşteptat. El i-a dat alesei lui o ruletă de călătorie şi i-a cerut să ghicească din 30 de posibile destinaţii unde vor merge ei. Odată ajunşi în Seychelles, Wilson a continuat cu surprizele, cerând-o de soţie pe Ciara chiar pe Honeymoon Beach. Ce romantiiic, nu-i aşa?

Mai multe