Cele mai scandaloase triunghiuri amoroase de la Hollywood

23 martie 2017   News

Vedetele se îndrăgostesc câteodată de persoane care sunt bine-mersi implicate în relaţii legalizate sau nu. Şi mai grav e că ele dau curs sentimentelor pe care le au şi ajung să trăiască într-un triunghi amoros care devine subiect de scandal.

Jennifer Aniston – Justin Theroux – Heidi Bivens

După ce Angelina Jolie i l-a furat de sub nas pe soţul ei, Brad Pitt, Jennifer Aniston ar fi apelat şi ea la aceleaşi şiretlicuri ca rivala ei şi l-a cucerit pe Justin Theroux, în ciuda faptului că el era implicat într-o relaţie de 14 ani cu Heidi Bivens. Ups!

Ryan Phillippe – Reese Witherspoon – Abbie Cornish

Ryan Phillippe a înşelat-o pe Reese Witherspoon cu Abbie Cornish. Inutil să mai spunem că, în urma relaţiei extraconjugale pe care actorul a avut-o, s-a ales praful de mariajul celor doi. Şi asta cu toate că cei doi soţi erau deja părinţii a doi copii.

Sandra Bullock – Jesse James - Michelle Bombshell’ McGee

Scandalul în care a fost implicată Sandra Bullock din momentul în care presa a aflat despre infidelitatea soţului ei, Jesse James, a fost cât se poate de neplăcut pentru câştigâtoarea unei statuete Oscar. Jesse a înşelat-o pe Sandy cu o striperiţă tatuată pe nume Michelle Bombshell’ McGee.

LeAnn Rimes – Eddie Cibrian – Dean Sheremet

Când LeAnn Rimes l-a întâlnit pe actualul ei partener, actorul Eddie Cibrian, s-a îndrăgostit lulea de el şi nici n-a mai contat că individul era bine-mersi într-o relaţie, iar ea era măritată cu Dean Sheremet.

Rihanna – Drake – Chris Brown

Când Drake şi Chris Brown şi-au început răfuiala, subiectul disputei lor era nimeni alta decât RiRi. După ce a fost iubita lui Chris, cântăreaţa a cedat farmecelor faiumosului rapper. Cel puţin aşa s-a lăudat Drake, care i-a transmis rivalului său un mesaj cât se poate de clar – “iubita pe care o iubeşti mi-a căzut pur şi simplu în poală”.

Eva Longoria – Tony Parker – Errin Barry

Când soţul frumoasei actriţe şi-a îndreptat privirea spre altă femeie, ei bine, el a ales soţia unui coleg de-al lui. Nu-i de mirare că Eva a intentat divorţul de urgenţă!

Mai multe