Cele mai scurte mariaje de la Hollywood

10 februarie 2016   News

S-o spune ”până la adânci bătrâneţi”, însă în cazul multor celebrităţi e mai degrabă ”până la primul hop”. Vorbim de acele vedete de la Hollywood pentru care perioada în care au fost căsătorite a fost mai scurtă decât o sesiune de shopping. Exagerăm, desigur, dar tot vorbim de nişte mariaje foarte scurte. Haideţi, aşadar, să aflăm despre cine e vorba!

sursa foto: arhivă

Drew Barrymore şi Tom Green – 9 luni

Nu sunt prea multe detalii ştiute legate de acest divorţ, dar ştim că motivul oficial, citat de vedete, a fost ”diferenţe ireconciliabile”. Pe atunci Drew declara: ”Da, este adevărat că ne-am despărţit. Îl iubesc pe Tom foarte mult. A fost dintotdeauna un bun prieten şi asta nu se va schimba”. La rândul lui, Tom declara: ”Drew este o femeie minunată, pe care o iubesc foarte mult. Mi-aş fi dorit ca mariajul nostru să funcţioneze. Îi doresc multă fericire”. Mda, mai e ceva de zis?

Chad Michael Murray şi Sophia Bush – 5 luni

La momentul despărţirii n-am aflat prea multe. Ulterior, însă, Sophia a declarat că decizia de a se căsători a fost una nesăbuită: ”Am foi doi copii stupizi care nu aveau de ce să facă pasul acesta.”. Totuşi, mai curios este faptul că atunci când a intentat divorţ Sophia a citat frauda ca motiv de divorţ. Auch!

Bradley Cooper şi Jennifer Esposito – 4 luni

Mai vagă de atât nu putea fi explicaţia actorului: ”E ceva ce s-a întâmplat. Partea bună e că amândoi am realizat că nu funcţionează. Nu era ok.”

Mario Lopez şi Ali Landry – 2 săptămâni

Mario a recunoscut că a înşelat-o pe Ali cu doar câteva zile înainte de nuntă: ”Era vacanţa de primăvară... toată lumea se cupla. Aia a fost o situaţie în care n-am fost matur suficient.”

Eddie Murphy şi Tracey Edmonds – 2 săptămâni

Nici ei nu s-au căsătorit legal, ci a fost vorba de o uniune spirituală mai degrabă. ”Ceremonia spirituală din Bora Bora a reprezentat o dovadă a iubirii noastre, a devotamentului şi a prieteniei dintre noi. Totuşi nu a fost un mariaj valid, aşa că nu se pune problema de un divorţ acum. Am decis să rămânem prieteni.”

Carmen Electra şi Dennis Rodman – 9 zile

Ceremonia a avut loc în Las Vegas, după o noapte plină şi, evident, la beţie. David a declarat că nu a fost conştient atunci când a făcut schimb de jurăminte, aşa că nu se pune problema de un mariaj între ei. Mda!

Britney Spears şi Jason Alexander – 55 de ore

Povestea clasică: s-au căsătorit în Las Vegas, apoi când s-au trezit din beţie şi-au dat seama ca această uniune n-ar fi trebuit să aibă loc.

Colin Farrell şi Amelia Warner – 4 luni

Ei bine, acest mariaj n-a fost, în primul rând, legal. Amelia declara pe atunci: ”Noi nu ne-am căsătorit legal... nu a fost un mariaj pe bune. Am avut o ceremonie pe plajă în Tahiti, însă asta nu înseamnă că a fost ceva legal.”

Renee Zellweger şi Kenny Chesney – 4 luni

Cei doi s-au despărţit pentru că nu comunicau suficient. Iar faptul că aveau planuri comune i-a făcut pe cei doi să ajungă la decizia aceasta cu o mai mare uşurinţă.

Nicolas Cage şi Lisa Marie Presley – 3 luni

Lisa declara: ”sunt tristă că s-a întâmplat asta, dar e clar că n-ar fi trebuit să ne căsătorim în primul rând”.

Nicolas: ”Nu am vorbit în timpul mariajului, n-am să vorbesc nici la divorţ.”

Kim Kardashian şi Kris Humphries – 72 zile

Au citat ”motive ireconciliabile”, însă Kris a dat de înţeles că nu este o concluzie la care au ajuns amândoi. Pe atunci, Kris declara: ”Îmi iubesc soţia şi am fost devastat când am aflat că a intentat actele de divorţ. Sunt dispus să fac orice pentru a face ca acest mariaj să meargă.”

Mai multe