Cele mai spectaculoase inele de logodnă din 2017

15 martie 2017   News

N-am avut parte doar de despărţiri în acest început de an. Unele staruri au anunţat că s-au logodit şi că plănuiesc o nuntă în stil grandios, fix ca la Hollywood! Iar inelele de logodnă pe care le-au primit prevestesc acest lucru. Haideţi să vedem, aşadar, cu ce bling-bling-uri se laudă starurile hollywoodiene!

Kate Mara

Actriţa din ”Fantastic Four” şi co-starul Jamie Bell s-au logodit la începutul acestui an. Publicaţiile americane au scris despre asta, fanii lor i-au felicitat, iar noi am admirat inelul. Da, inelul de aur cu diamante, care dă atât de bine pe degetul lui Kate...

Kirsten Dunst

O altă actriţă care s-a logodit la începutul lui 2017 a fost Kirsten Dunst. Din câte am aflat, cererea în căsătorie a fost pe măsura acelui inel cu diamant oval pe care acum îl poartă acum mândră pe deget. Aceasta ne-a oferit o privelişte mai bună asupra lui la prezentarea de modă Ralph & Russo, din Paris, la care a luat parte pe 23 ianuarie.

Evan Rachel Wood

Şi ea a intrat în rândul actriţelor logodite, Zach Villa punându-i întrebarea cea mare chiar la început de an. Am văzut-o şi pe ea purtând acest inel, acum câteva luni, când a avut loc SAG Award, unde s-a prezentat pe covorul roşu la braţul logodnicului ei!

Mai multe