Celebritatea se moşteneşte! Băiatul lui Ştefan Bănică Jr. şi fata lui Cătălin Crişan au intrat la Actorie

17 septembrie 2020   News

Sunt tineri, frumoşi şi vor să cunoască celebritatea asemenea părinţilor. Ştefan Bănică Jr. e mai mândru ca niciodată. Fiul lui, Radu Ştefan, îi calcă pe urme, a intrat la actorie. În aceeaşi situaţie se află şi Cătălin Crişan. Fiica lui cea mare, Daria, a senunţat la Facultatea de Medicină pentru a simţi succesul pe scenă.

“Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ştefan. care a devenit student, intrând printre primii admişi la UNATC, secţia Actorie. Aşadar, suntem la a treia generaţie a familiei Bănică care urmează acelaşi drum şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu voi ! Îi mulţumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriţa Delia Nartea, cu care Radu Ştefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii şi adolescenţi, unde Delia investeşte pasiune, răbdare şi dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări şi tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Şi nu uitaţi că de voi depinde schimbarea mentalităţii în această ţară!”, a fost mesajul postat de Ştefan Bănică Jr pe o reţea de socializare.

Daria Crişan recunoaşte că acesta a fost visul ei dintotdeauna. “După lupte seculare, care au durat aproape o adolescenţă, am învins! Acesta a fost visul meu. Nu altul. Niciodată. Nu al altcuiva. Tocmai s-a împlinit.

Aveţi curaj. Fiţi sinceri!”

Fosta soţie a lui Cătălin Crişan, Lucia Bubulac, a completat-o rapid, semn că i-a acceptat vocaţia. “Atunci când îţi asculţi sufletul, viaţa îţi arată calea ! Mult succes în viitoarea carieră de actriţă!”

Mai multe