Celebrităţi hollywoodiene, împreună la un eveniment caritabil

17 octombrie 2016   News

Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Renee Zelweger şi Courteney Cox au participat, în weekendul trecut, la un marş pentru a o susţine pe Nanci Ryder, o jurnalistă cunoscută care acum doi ani a fost diagnosticată cu scleroză laterală amiotrofică (pierderea neuronilor motori).

Courteney Cox alături de fiica ei, Reese Witherspoon, Renee Zellweger şi Jennifer Garner s-au prezentat la acest marş

”Este minunat că s-a mobilizat atât de multă lume. Nancy este prietena mea, o iubesc... aşa că am venit s-o susţin. (...)Mi-e greu s-o văd că trece prin astfel de schimbări şi mă bucur că s-au prezentat atâţia pentru a-şi arăta sprijinul”, a spus Renee Zellweger.

”Când Renee m-a sunat şi mi-a spus despre ce este vorba am răspuns pozitiv instant. Nancy are oameni minunaţi lângă ea, un grup de oameni pentru care a făcut multe lucruri în ultimii ani, aşa că ne motivăm unul pe altul şi continuăm această luptă împreună”, a declarat Reese Witherspoon.

Renee Zellweger alături de Nancy

”Sunt aici pentru că o iubesc pe Nanci Ryder şi aş face orice pentru ea. Aş face orice pentru a găsi un leac la această boală, iar dacă putem ajuta la conştientizarea acestei boli sau de a strânge bani, eu sunt aici să ajut”, a afirmat şi Courteney Cox.

Mai multe