Celia, super sexy pe Instagram! Iată fotografiile care le-au aprins imaginaţia internauţilor

16 noiembrie 2018   News

Este cunoscută de publicul larg de aproape 15 de ani, de pe vremea când debuta în trupa Elegance, a avut o perioadă în care a dispărut din lumina reflectoarelor, dar de mai bine de un an a revenit în România pentru a-şi relua cariera muzicală.

Celia, căci despre ea este vorba, a împlinit în urmă cu o lună 34 de ani, este căsătorită cu un australian şi au împreună un băieţel, dar cântăreaţa este în continuare un etalon de frumuseţe.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Celia îşi surprinde de fiecare dată fanii de pe reţelele de socializare, iar postările ei strâng mii de like-uri. În ultimele săptămâni, artista a postat pe Instagram mai multe fotografii în care este super sexy, reuşind să le aprindă imaginaţia fanilor ei.

Dacă majoritatea comentariilor erau pozitive şi internauţii îi spuneau cât de bine arată, Celia a ţinut să le spună acestora că doar amintirile sunt cele care ne rămân, aceasta fiind descrierea unei fotografii în care cântăreaţa apare mai mult goală, decât îmbrăcată: „Cu amintirile astea rămânem“.

Mai multe