Celine Dion, agasată, pe scenă, de o admiratoare în stare de ebrietate

11 ianuarie 2018   News

Mai toţi cântăreţii au avut de-a face, de-a lungul carierei lor, cu fani agasanţi. Nu de puţine ori unii au ajuns să pătrundă în casele starurilor ori să să le invadeze spaţiul personal. Ei bine, Celine Dion a păţit-o şi ea, chiar la începutul acestui an, în timpul unui concert susţinut în Las Vegas.

Celine a avut de-a face cu o admiratoare în stare de ebrietate

Artista susţinea obişnuitul recital din Las Vegas, când o admiratoare înfocată – pare-se şi-n stare de ebrietate – a urcat pe scenă şi a îmbrăţişat-o. Iar ”show-ul” admiratoarei nu s-a oprit acolo. A început să danseze lasciv, să-I ia microfonul din mână şi chiar să se comporte bizar.

Iar dacă vă întrebaţi ce făceau cei din echipa de securitate a artistei, aflaţi că aceştia au răspuns imediat incidentului, încercând s-o ia de pe scenă pe femeie, însă Celine a fost cea care le-a spus acestora să se îndepărteze şi s-o lase să se descurce singură.

Plină de graţie, dar şi mişcată de drama povestită de femeie (n.r. avea un copil bolnav), a decis să-i facă hatârul şi a mai lasat-o pe scenă câteva momente. Tot Celine a fost cea care a convins-o să se dea de pe scenă şi care a reuşit să o calmeze, deşi femeia părea să fie în stare de ebrietate, ori sub influenţa unor substanţe interzise.

Iată momentul!

Mai multe