Celine Dion, amănunte din viaţa personală: ”Sunt, categoric, îndrăgostită...”

20 aprilie 2017   News

În ultima vreme au tot apărut zvonuri cum că Celine Dion şi-a refăcut viaţa amoroasă, după moartea din ianuarie 2016 a soţului ei, şi de aceea e atât de expansivă şi fericită de fiecare dată când apare în public.

Celine are de gând să-şi refacă viaţa amoroasă?

Ei bine, Celine Dion a ţinut să lămurească toate aceste zvonuri, de dragul fanilor săi. Cântăreaţa a mărturisit pentru The Sun că încă plânge după soţul ei şi că nu s-a împăcat cu lipsa lui, deşi a trecut mai bine de un an de la tragicul eveniment. ”Probabil, voi fi în doliu tot restul vieţii mele. Rene m-a pregătit pentru viaţă încă de la 12 ani. Nu m-am văzut cu niciun alt bărbat, n-am sărutat niciun alt bărbat în viaţa mea. (...) Îmi lipseşte enorm. Îmi lipseşte – partenerul meu, omul pe care obişnuiam să-l sărut, cu care obişnuiam să fac dragoste. Omul cu care împărtăşeam grijile şi visele”, este declaraţia emoţionantă a cântăreţei de 49 de ani.

Cât despre o nouă relaţie, Celine a dezvăluit că nici nu se gândeşte la aşa ceva, pentru că încă e îndrăgostită de soţul ei. ”Acum e clar prea devreme pentru mine. Sunt, categoric, îndrăgostită de el, căsătorită cu el. Este iubirea vieţii mele. Mi-e greu până şi să mă imaginez cu un alt bărbat. Iubirea toată pe care i-am dăruit-o, încă o trăiesc zi de zi”, a subliniat Celine.

1997. Celine Dion şi marea ei iubire, Rene Angelil.

Aşadar, nici vorba de o nouă relaţie sau iubire, Celine îşi plânge încă soţul şi nu are de gând să-l şteargă din memoria ei prea curând.

Mai multe