Céline Dion, apariție spectaculoasă în rochie din piele, înainte de o zi specială! Cum arată diva

24 octombrie 2024   News

Artista cunoscută pentru hitul "It's All Coming Back to Me Now" plus multe altele a avut o ieșire interesantă în Los Angeles, SUA.

După o perioadă îndelungată de stres cauzat de boala sa rară și debilitantă, vedeta face pași mici înspre o revenire în spațiul public.

Céline Dion a impresionat astă-vară la Paris, când a încântat pe străzile Orașului Iubirii, aclamată de oameni. Ea a cântat fenomenal la festivitatea controversată a deschiderii Jocurilor Olimpice.

Céline Dion revine în lumina reflectoarelor cu o apariție publică surpriză!

Cântăreața „My Heart Will Go On” și-a petrecut ultimii ani departe de scenă și de lumina reflectoarelor, pe fondul tratamentelor destinate ameliorării bolii sale grave, sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică autoimună rară, care provoacă rigiditate musculară și spasme dureroase.

La începutul acestui an, ea și-a revenit considerabil și a reușit o performanță splendidă la Jocurile Olimpice de la Paris, care i-a atras o mulțime de laude. Și chiar și acum pare că-și încântă fanii cu apariții publice notabile.

Una dintre ele este și cea recentă din Los Angeles.

Marți, 23 octombrie, Céline Dion a fost prezentă la Los Angeles pentru a prezenta premiul City of Hope 2024 Spirit of Life lui Jay Marciano, președintele și CEO-ul AEG Presents, divizia de divertisment live a Anschutz Entertainment Group din Los Angeles.

La eveniment, ea a uimit într-o rochie din piele neagră, fără bretele, cu o fundă supradimensionată, asortată cu un choker masiv din voal negru cu strasuri și un blazer negru. Céline a fost adesea consiliată de Law Roach, renumitul stilist al Zendayei.

Ulterior, echipa ei a accesat Instagram și a distribuit fotografii ale evenimentului, unde a scris: „O companie extraordinară s-a adunat acolo pentru a sprijini accelerarea cercetării și a tratamentului cancerului. Puteți afla mai multe despre cauză pe @cityofhope”.

Céline însăși a spus despre seara specială: „A fost onoarea mea să împart scena cu oaspetele de onoare, Jay Marciano, și cu oameni speciali, ca dragul meu prieten @eltonjohn pentru o seară cu adevărat de neuitat”.

Foto: Profimedia & Instagram

Mai multe