Celine Dion e însărcinată cu gemeni

31 mai 2010   News

După mai multe încercări nereuşite de a rămâne gravidă, cântăreaţa îşi împlineşte visul de a deveni a doua oară mamă: este însărcinată din nou. Celine Dion (42), mămică a unui băiat de 9 ani, Rene Charles, a confirmat faptul că este însărcinată. Cântăreaţa a făcut mai multe fertilizări in vitro, care nu au avut până acum rezultatul dorit.

După mai multe încercări nereuşite de a rămâne gravidă, cântăreaţa îşi împlineşte visul de a deveni a doua oară mamă: este însărcinată din nou.

Celine Dion (42), mămică a unui băiat de 9 ani, Rene Charles, a confirmat faptul că este însărcinată. Cântăreaţa a făcut mai multe fertilizări in vitro, care nu au avut până acum rezultatul dorit. A povestit în interviuri emoţionante drama prin care trecea pentru a deveni din nou mamă. Şi-a amânat şi chiar anulat proiecte profesionale însemnate, pentru a se prezenta la spital de fiecare dată când era nevoie. Anul trecut, a reuşit să rămână însărcinată, dar momentele de bucurie nu au durat mult, deoarece a pierdut sarcina. În ciuda dezamăgirii pe care o simţea de fiecare dată când testul de sarcină ieşea negativ, Dion a declarat public că va încerca până la reuşi să-i ofere băiatului ei o surioară sau un frăţior. „Mai bine mor decât să ştiu că am ratat ocazia de a deveni mamă încă o dată. Am pierdut o sarcină, dar vreau să mai încerc o dată. Nu mă las. Atât eu cât şi Rene vrem să mai avem un copil", a afirmat aceasta cu convingere.

Mai multe