Celine Dion şi-a anulat concertele pentru a se opera

22 martie 2018   News

Celebra artistă se confruntă cu probleme de sănătate grave, care îi pun pericol cariera artistică. De curând, ea şi-a anulat concertele din Las Vegas pentru a se opera!

Se operează la ureche

Celine Dion are probleme cu auzul, ceea ce i-a afectat performanţele artistice. De aceea, zilele trecute, artista s-a văzut nevoită să anuleze anumite concerte în Las Vegas, deja programate în perioada 27 martie – 18 aprilie, pentru a putea corecta, chirurgical, aceste probleme de auz.

Aparent, intervenţia chirurgicală este una, totuşi, minoră, dar care i-ar putea reda în totalitate auzul artistei în vârstă de 49 de ani. ”Celine s-a confruntat cu nişte probleme de sănătate la nivelul Trompei lui Eustachio, ceea ce o făcea să nu audă cu acurateţe, afectându-i, astfel, şi performanţele vocale. S-a confruntat cu problema aceasta în ultimele 12-18 luni, dar a ţinut-o sub control cu nişte picături în ureche. În ultimele săptămâni, însă, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, aşa că va recurge la o intervenţie minoră pentru a corecta această problemă”, a anunţat artista prin intermediul unei postări pe Facebook realizată de echipa ei de comunicare. Celine Dion se va întoarce pe scena din Las Vegas pe 22 mai.

Mai multe