Celine Dion şi-a dezvăluit suferinţa din ultimii 3 ani. Artista a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat cu ea de la moartea soţului ei

26 iunie 2019   News

Soţul ei a decedat în ianuarie 2016, din cauza cancerului la gât. Cu toate acestea, artista a părut întotdeauna o fiinţă puternică şi stăpână pe situaţie, nelăsând ca suferinţa să-i afecteze viaţa de zi cu zi ori cariera.

De curând, însă, Celine a acceptat să acorde un interviu sincer în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să treacă peste evenimentul tragic şi în cât timp şi-a găsit pacea. Artista de 51 de ani a mărturisit că a fost nevoie de trei ani pentru  a se împăca cu ideea că soţul ei a decedat şi că viaţa ei trebuie să continue. În curând, aceasta va pleca în turneul muzical „My Heart Will go on”, şi va fi primul după ce şi-a pierdut soţul.

”Aş spune că mi-a luat trei ani pentru a-mi recăpăta pasiunea, puterea şi energia de a merge mai departe. (...) Ei (n.r. copiii) au fost puterea mea. Toţi învaţă de acasă, au fost tot timpul cu mine”, a mărturisit Celine Dion despre aceşti trei ani scurşi fără Rene Angelil. Cât despre planurile de viitor, artista spune că următorul album va fi „spectaculos” şi că turneul muzical o încântă foarte tare.

”Nu există o vârstă pentru a începe un proiect, un vis. Toţi ar trebui să aibă curajul şi voinţa de a începe ceva nou”, a adăugat artista pe finalul interviului. Amintim că Rene Angelil avea 73 de ani când a murit şi că era căsătorit cu Celine Dion încă din 1994. Celine avea doar 12 ani când şi-a întâlnit soţul şi că pe atunci îl privea doar ca pe un mentor.

Mai multe