Charlene de Monaco va naşte la sfârşitul acestei săptămâni?

9 decembrie 2014   News

Cel puţin, e clar că se pregăteşte de naştere, acesta fiind motivul pentru care soţia lui Albert a anunţat că nu va mai participa la evenimente publice. Se zvoneşte că Charlene, în vârstă de 36 de ani, va naşte în preajma Crăciunului,

Cel puţin, e clar că se pregăteşte de naştere, acesta fiind motivul pentru care soţia lui Albert a anunţat că nu va mai participa la evenimente publice.

Se zvoneşte că Charlene, în vârstă de 36 de ani, va naşte în preajma Crăciunului, iar ultimul eveniment la care a participat a fost cel prijeluit de ziua naţională a Principatului, pe 16 noiembrie.

Dar termenul lui Charlene se pare că nu este bătut în cuie, căci Albert, în vârstă de 56 de ani, le-a mărturisit reporterilor că toată familia regală este pregătită pentru o naştere prematură, lucru care se poate întâmplă dintr-o zi în alta.

"Deoarece este vorba despre o sarcină gemelară, venirea acestora pe lume poate avea loc chiar şi cu 12 zile înainte", a spus Albert.

Să înţelegem că, până la sfârşitul acestei săptămâni, Principatul va avea moştenitori?

În altă ordine de idei, suveranul a mai spus că soţia sa se simte foarte bine şi că, deşi ea ştie sexul copiilor, el preferă să-l afle de-abia la naştere.

Mai multe