Charlie Sheen a ajuns de urgenţă la spital!

10 iunie 2015   News

Alertă la Hollywood! Paramedicii s-au prezentat de urgenţă la reşedinţa lui Charlie Sheen din Los Angeles, luni seară, după ce un asistent de-al actorului a iniţiat un apel la 911. În jurul ore 23

Alertă la Hollywood! Paramedicii s-au prezentat de urgenţă la reşedinţa lui Charlie Sheen din Los Angeles, luni seară, după ce un asistent de-al actorului a iniţiat un apel la 911.

În jurul ore 23, unul dintre asistenţii celebrului actor s-a văzut nevoit să apeleze serviciul de urgenţă, după ce Charlie Sheen a acuzat dureri grave. Potrivit primelor informaţii apărute, actorul a suferit o intoxicaţie alimentară severă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Actorul a fost preluat de medici şi transportat la cea mai apropiată clinică pentru investigaţii. Din fericire, după doar 90 de minute petrecute în spital, actorul a fost externat, stabilindu-se că viaţa acestuia nu este in pericol.

Ulterior, reprezentanţii actorului au dat declaraţii presei, precizând că actorul a suferit o intoxicaţie alimentară severă, după ce a consumat fructe de mare, comandate de la un restaurant din apropierea reşedinţei actorului.

”Doar ca să fie sigur, Charlie a mers la spital. L-au consultat, l-au hidratat şi l-au trimis acasă. În mai puţin de o oră şi jumătate, Charlie era în patul lui.”, au precizat pentru presă reprezentanţii actorului.

Mai multe