Charlie Sheen a confirmat că este diagnosticat pozitiv cu HIV

17 noiembrie 2015   News

Charlie Sheen rupe tăcerea! După ce a fost pus la zid de toate publicaţiile americane, celebrul actor a recunoscut că este diagnosticat pozitiv cu virusul HIV.

Invitat în emisiunea „Today”, Charlie a confirmat teribilul zvon potrivit căruia acesta a contractat virusul HIV, acum patru ani. ”Sunt aici şi confirm că am fost diagnosticat pozitiv cu HIV, am aflat acum patru ani, iar astăzi m-am eliberat de povară”, a declarat Charlie Sheen în acel interviu.

În cadrul acelei emisiuni, Charlie a mai lansat şi rugămintea ca presa să fie mai tolerantă cu el, odată ce adevărul a ieşit la iveală, căci în toată această perioadă s-a simţit asaltat şi chiar hărţuit.

Actorul a mai dezvăluit că mai multe persoane ştiau de condiţia lui, printre care şi fosta lui soţie, Denise Richards. Acesta nu ascunde nici faptul că de-a lungul timpului a fost nevoit să cumpere tăcerea unora, aşadar zvonurile ieşite în ultima vreme cum că actorul a plătit cu bani grei acest ”secret” sunt de asemenea adevărate!

”Am plătit oameni. Nu cu mult, dar suficient. (...) Nu vreau să zic o sumă greşită, însă cred că se ridică la nivelul milioanelor de dolari. Ceea ce uită oamenii e că aceşti bani îi iau de la copiii mei; am cinci copii şi o nepoată.” ”Din nu ştiu ce motiv am crezut în ei, erau din cercul de prieteni apropiaţi. Credeam că m-ar putea ajuta, însă în schimb ”încrederea mea” s-a transformat într-o comoară pentru ei.

Charlie a mai precizat că nu a infectat pe nimeni cu acest virus. ”Întotdeauna am folosit prezervative şi am fost foarte sincer în ceea ce priveşte starea mea de sănătate.”

Mai multe