Charlie Sheen face orice ca să nu se întoarcă la droguri

13 aprilie 2011   News

Actorul şi-a petrecut noaptea de duminică spre luni bântuind New York-ul în căutarea de distracţii care să-i ia gândul de la „prietenele” sale de altădată, stupefiantele. După ultimul său show în metropola americană, actorul de 45 de ani s-a

Actorul şi-a petrecut noaptea de duminică spre luni bântuind New York-ul în căutarea de distracţii care să-i ia gândul de la „prietenele” sale de altădată, stupefiantele.

După ultimul său show în metropola americană, actorul de 45 de ani s-a oprit, împreună cu una dintre starletele sale porno (cunoscute drept „zeiţele”) la cafenea, acolo unde a fost fotografiat la ora 2.30 dimineaţa. Şi unde Charlie s-a îndopat cu gogoşi. N-am văzut dacă a tras pe nas zahărul pudră, însă Sheen a postat pe Twitter: „Dunkin’Donuts. Nimic mai bun! Vă provoc să mă combateţi! Veţi câştiga!”. O oră şi un sfert mai târziu, starul din „Doi bărbaţi şi jumătate” a fost pozat la o sală de box, unde a urmat un program nocturn de tonifiere musculară – şi a postat pe site-ul de socializare media: „Un vârcolac. Şi o zeiţă. La Omni Sports &Fitness”. În fine, la 4.30 dimineaţă, s-a oprit la un centru de tatuaje unde şi-a înfăşurat în jurul gâtului un şarpe – unul dintre „pet”-urile expuse acolo. Senzaţii tari! Charlie într-adevăr trebuie să se agite cam cât doi bărbaţi şi jumătate ca să stea departe de droguri.

Foto: Northfoto

Mai multe