Charlie Sheen i-a salvat viaţa fostei soţii

2 august 2011   News

Actorul de 45 de ani este în continuare cât se poate de preocupat de viaţa lui Brooke Mueller, fosta soţie şi mama celor doi gemeni ai săi, Bob şi Max, în vârstă de 2 ani. Hotărâtă să scape odată pentru totdeauna de

Actorul de 45 de ani este în continuare cât se poate de preocupat de viaţa lui Brooke Mueller, fosta soţie şi mama celor doi gemeni ai săi, Bob şi Max, în vârstă de 2 ani.

Hotărâtă să scape odată pentru totdeauna de dependenţa de droguri, Brooke a plecat în Mexic pentru a urma un tratament controversat, cu ibogaină (căruia i se spune şi „drogul antidrog”), o substanţă ilegală în Statele Unite, considerată foarte periculoasă, care poate provoca halucinaţii, dispoziţie labilă, hipertemie şi scăderea apetitului. De cum a aflat, Charlie a luat un avion privat până în Mexic şi a scos-o pe Brooke din clinica respectivă, aducând-o înapoi în America după doar 12 ore. Actorul a promis să-i plătească el terapia, dacă va merge în alt loc. Brooke e deja tratată, dar clinica nu a fost făcută publică.

Foto: Northfoto

Mai multe