Charlize Theron a povestit despre primul ei sărut: „Nu eram iubiţi. Nu a contat!”

4 mai 2018   News

Fiind invitata lui Stephen Colbert, la emisiunea ”The Late Night”, celebra actriţă de la Hollywood a povestit mai multe detalii intime, care au şocat audienţa.

Charlize Theron, despre primul sărut

În vârstă de 42 de ani, Charlize Theron s-a arătat foarte deschisă în a vorbi despre viaţa ei sexuală. Starul a povestit cu dezinvoltură despre prima oară când s-a sărutat cu un băiat, experienţă pe care a catalogat-o drept ”dezastruoasă” şi foarte ”neplăcută”.

Actriţa îşi aminteşte că s-a întâmplat la 12 ani, acasă la prietenul ei, pe grabă. „Aveam de gând să ne sărutăm pentru prima dată în seara aia. Eram trei fete care şi-au ales trei băieţi. Nici măcar nu eram iubit-iubită, era o seară ”de sărutat şi pipăit”. Indiferent de orice. (...) Mama lui venea pe alee şi mă gândeam <<Dude, trebuie să faci asta acum, nu mai pierde timpul!>>. Şi n-a fost bine. Nicky Smith, ce s-a întâmplat acolo? Pe bune!”, a glumit Charlize, uitându-se direct în cameră.

Cine ar fi zis că Charlize Theron e atât de jovială încât să împărtăşească aceste detalii cu publicului. Amintim că, până acum, actriţa şi-a ţinut viaţa privată cât mai departe de ochii curioşi ai lumii. Charlize a fost logodită cu Sean Penn, însă n-au ajuns la altar. Înainte de el, actriţa a avut o relaţie timp de nouă ani cu Stuart Townsend. Ea e mama a doi copii adoptaţi, pe nume Jackson şi August.

Mai multe