Charlize Theron a slăbit 35 de kilograme. Transformarea este majoră!

17 martie 2017   News

Charlize Theron a luat în mod voit 35 de kilograme pentru rolul lui Marlo din comedia "Tully", film care va apărea pe marile ecrane anul acesta. Acum sesizăm schimbarea radicală, căci actriţa a scăpat de kilogramele în plus şi a afişat o siluetă de invidiat în timp ce se plimba în Hollywood împreună cu copiii săi, Jackson şi August.

Actriţa a slăbit foarte mult. (Foto: Captură DailyMail)

În vârstă de 41 de ani, Theron a arătat spectaculos într-o pereche de pantaloni din denim bleumarin cu rupturi, care ne-au permis să vedem cât de mult a slăbit. Actriţa deţinătoare a premiului Oscar a întregit ţinuta sa cu un tricou gri cu voal pe spate şi pantofi sport albi. Am mai văzut-o pe Theron şi la un eveniment săptămâna trecută, într-o rochie midi neagră, însă ţinuta aceasta casual de la cea mai recentă apariţie chiar a scos în evidenţă noile forme de invidiat ale actriţei.

Charlize a participat la premiera "Atomic Blonde" pe 12 martie.

În noul său film, pentru care a trebuit să sufere transformări majore, actriţa întruchipează un personaj, Marlo, mamă a trei copii. Aceasta nu este prima dată când Theron îşi pune la bătaie silueta pentru un rol. În 2003, ea s-a îngrăşat 30 de kilograme pentru personajul din filmul "Monster", criminalul în serie Aileen Wuornos.

Charlize în filmul "Tully".

Foto: Hepta, Getty Images, Captură DailyMail.co.uk

Mai multe